top of page

Ik wil exploreren

IMG_5953.jpg

X FACTOR

De X Factor is dátgene dat jou laat opvallen in een zaal vol mensen. Je kunt het sex appeal noemen, maar ook zelfvertrouwen of charisma. De één is er bij wijze van spreken mee geboren en de ander moet het leren. Gelukkig zijn wij er om jou te helpen! Wij hebben verschillende leuke technieken die helpen om jouw uitstraling om te toveren. Wanneer jij jezelf presenteert kun je dan eindelijk zeggen: “hier ben ik, dit ben ik”!

Uiten hoe jij jezelf van binnen voelt

Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen of een boost om de "next level" te bereiken? Dit is een van de specialiteiten van Explore Yourself en wij staan dan ook klaar om jou te ondersteunen en begeleiden bij het werken aan jouw zelfvertrouwen, zelfbeeld en de boost! Wanneer je beschikt over een gezond niveau van zelfvertrouwen levert dit een bijdrage aan jouw mentale en fysieke gezondheid, ook helpt het jou om succesvol en gelukkig te zijn in zowel je persoonlijke als professionele leven. Doordat jij je krachtiger voelt merk je ook een verschil in hoe anderen jou benaderen en aanspreken. Dit merk je niet alleen op je werk, maar ook bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, binnen jouw relatie of bij het daten.

Fotoshoot

Een fotoshoot kan niet alleen een enorme bijdrage leveren aan jouw zelfvertrouwen, maar je leert naar jezelf te kijken hoe anderen jouw zien! Inzien en begrijpen hoe anderen jouw zien is een belangrijk onderdeel van jezelf kennen. We gaan werken aan je houding tijdens het schieten van leuke foto’s. Uiteraard schieten we meer foto’s dan bij een normale fotoshoot het geval is. Wij coachen jou om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen en je zelfvertrouwen een boost te geven.

IMG_2172.jpg
bottom of page