ERVARINGEN

Lees hier wat uw voorgangers van Explore Yourself vinden

 

MITCHELL

Coaching door Garon heb ik als zeer positief ervaren. Het was al snel duidelijk dat hij goed weet waarover hij spreekt. Tijdens zijn sessies zal hij echt de tijd voor je nemen. En je op maat verder helpen. Hij heeft me dingen over mezelf in laten zien. Die ik nooit eerder zo in kaart heb kunnen brengen. Ik kan Garon zeker aanbevelen!

M (V)

Tijdens de gesprekken met Garon hebben wij verschillende onderwerpen besproken. De hoofdlijn was seksualiteit. Waar ik de neiging had mij terug te trekken en af te haken, wist Garon mij vast te houden en moeilijke confronterende vragen te stellen. Waar ik soms het liefste boos wou weglopen kreeg hij het toch voor elkaar mij naar mijzelf te laten kijken. Ik heb geleerd dat je niet echt diep gaat als er geen moeilijke vragen worden gesteld. Plezier en persoonlijke ontwikkeling zaten dan ook eigenlijk recht achter deze onderwerpen. Door de hulp van Garon ben ik als persoon gegroeid en weet ik nu wat mijn seksualiteit betekend en welke voorkeuren ik daarin heb.  
Zeker een aanrader als je jezelf écht wil leren kennen.

MEVR DE JONG

Vanuit mijn functie als coach beschut werk heb ik met Garon samengewerkt, omdat we dezelfde cliënt begeleidden. Ik op het gebied van werk en Garon op de andere leefgebieden. Wat mij opviel was zijn professionele manier van begeleiden; hij liet de acties en ideeën vanuit de cliënt komen en straalde altijd rust uit. Dit had een zeer positief effect op de cliënt. Verder was hij heel prettig om mee samen te werken en goed benaderbaar.