top of page

Lees hier wat uw voorgangers van Explore Yourself vinden

ERVARINGEN

M (v)

Tijdens de gesprekken met Garon hebben wij verschillende onderwerpen besproken. De hoofdlijn was seksualiteit. Waar ik de neiging had mij terug te trekken en af te haken, wist Garon mij vast te houden en moeilijke confronterende vragen te stellen. Waar ik soms het liefste boos wou weglopen kreeg hij het toch voor elkaar mij naar mijzelf te laten kijken. Ik heb geleerd dat je niet echt diep gaat als er geen moeilijke vragen worden gesteld. Plezier en persoonlijke ontwikkeling zaten dan ook eigenlijk recht achter deze onderwerpen. Door de hulp van Garon ben ik als persoon gegroeid en weet ik nu wat mijn seksualiteit betekend en welke voorkeuren ik daarin heb.  
Zeker een aanrader als je jezelf écht wil leren kennen.

Otmar

Ik heb Garon benaderd voor advies aan de hand van relationele problemen. Uit zijn expertise hebben we samen een behandeling methode gekozen die bij mijn situatie past. Goeie gesprekken met onderliggen Diep dive sessie waar ik de nodige feedback en coaching heb ontvangen zodat ik mijn problemen en emoties kon tackelen waar de struikelblokken waren gesignaleerd. Zeer nuttig en effectief want het verschil was meteen te merken aan mijn mindset en dagelijks manier van handelen. Uiteindelijke resultaat.. ik voel me lekker in m’n vel en durf weer mezelf te zijn. Mijn partner geniet ontzettend van dat er inmiddels een huwelijk op komst is.  Thanks Garon!

Mitchell

Coaching door Garon heb ik als zeer positief ervaren. Het was al snel duidelijk dat hij goed weet waarover hij spreekt. Tijdens zijn sessies zal hij echt de tijd voor je nemen. En je op maat verder helpen. Hij heeft me dingen over mezelf in laten zien. Die ik nooit eerder zo in kaart heb kunnen brengen. Ik kan Garon zeker aanbevelen!

Ebru

As I spoke to Garon for the first time, I felt his approach was completely different. I felt heard and that I was at the right place. Starting with the Explore Yourself Program, I could already feel the hope and the steps I could take to make changes in my life. It gave me a chance to make progress and see my progress. It was truly motivating and hopeful that I could find myself and who I really am and what drives me. I would definitely wholeheartedly recommend the Explore Yourself Program to anyone who wants to find the real person who they really are and connect with the authentic person they thrive to become.
Thank you Garon for helping me out with this program. 

Mevr de Jong

Vanuit mijn functie als coach beschut werk heb ik met Garon samengewerkt, omdat we dezelfde cliënt begeleidden. Ik op het gebied van werk en Garon op de andere leefgebieden. Wat mij opviel was zijn professionele manier van begeleiden; hij liet de acties en ideeën vanuit de cliënt komen en straalde altijd rust uit. Dit had een zeer positief effect op de cliënt. Verder was hij heel prettig om mee samen te werken en goed benaderbaar.
bottom of page