ALLES OP EEN RIJ

Dit zijn enkele onderwerpen en situaties waarin wij gespecialiseerd zijn:

● Levensloop en (herhaaldelijke en/of negatieve) patronen;

● Systeem (resetten / vernieuwen);

● Vervolg na traumabehandeling (patronen en gedrag  na traumabehandeling);

● Gedragsverandering;

● Laag zelfbeeld / onzekerheid;

● Scheiding / alleenstaande ouder;

● Depressie / burn-out;

● Daten / relaties (geen relatie vinden, onderhouden of relatieproblemen);

● Seksualiteit (blokkades, geen orgasmes, onbekende grenzen, seksuele voorkeur);

● Aanstaande ouder / kersverse ouder (kinderen tot +/- 4 jaar);

● Ouderschap algemeen.

 

Wij hebben, met onze jarenlange ervaring, diverse methodes ontwikkeld en verfijnd, zodat deze uiterst effectief zijn om het maximale uit jouzelf te halen. Een cocktail van algemene coachingsessies, modules die vaak gebruikt worden bij therapie, gedragsverandering, zelfkennis en informatiebronnen.

Bij een aanvraag zullen wij laagdrempelig te werk gaan. Indien nodig zullen wij juist intensiever aan de slag gaan zodat jij de hardnekkige patronen alsnog kan doorbreken. Kortom, een cocktail die op maat gemaakt wordt voor wat jij nodig hebt.

 

Soms heb je enkel een klein duwtje in de rug nodig en heb je alleen wat meer informatie nodig om een situatie en/of jezelf beter te begrijpen. Vaak kun je van daaruit zelf verder groeien. Een kant en klaar werkschema is er niet, maar de methodes blijven hetzelfde. Deze wordt op jouw situatie toegepast en gecreëerd.

 

Werkwijze:

Explore Yourself organiseert groepsbijeenkomsten omtrent alle onderwerpen die binnen onze specialisatie vallen. Hier gaan we diep door het stof maar gaan niet de persoonlijke vraagstukken behandelen.

Tijdens de persoonlijke trajecten gaan wij jouw persoonlijke situatie en wensen uitgebreid bespreken en aanpakken. Dit kan in sommige gevallen confronterend en intensief zijn, maar uiterst effectief.

 

Bij de persoonlijke begeleiding (1 op 1 of 1 op 2) starten we met een intake van ongeveer veertig minuten. Tijdens deze intake zullen wij jouw hulpvraag of je wensen bespreken.
Meestal krijg je direct een terugkoppeling m.b.t. een plan. Dit is echter altijd een inschatting. Hoe meer informatie gegeven wordt, des te beter de inschatting gemaakt kan worden.

 

JOUW EIGEN INZET IS DE SLEUTEL TOT SUCCES